Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- کارخانه خمیرمایه استان لرستان پس از ۱۳ سال تعطیلی با توان متخصصین داخلی در دولت سیزدهم به مدار تولید بازگشت. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم ازدورود،شرکت صنایع غذایی خمیرمایه استان لرستان در شهر چالانچولان شهرستان دورود اول دی‌ماه سال 81 فعالیت خود را برای تولید خمیرمایه خشک نانوایی آغاز کرد، ولی تنور این کارخانه به دلیل پاره‌ای از مشکلات مانند بدهی بانکی و عدم رقابت در بازار در سال 87 خاموش و به لیست کارخانه‌های تعطیل شده استان اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه با روی کارآمدن دولت سیزدهم و تاکید آیت‌الله رئیسی بر احیای واحدهای راکد با تلاش و پیگیری‌های مستمر فرهاد زیویار استاندار جدید لرستان و مسئولان استانی در مهرماه امسال خط تولید محصول خمیرمایه خشک، فعال شد و با استفاده از تکنولوژی روز اروپا و بهره‌گیری از دانش و توانایی متخصصین داخلی موردبازسازی مجدد قرار گرفت و بار دیگر بارقه امید در دل جوانان استان لرستان روشن شد.

آغاز به‌کار مجدد کارخانه خمیرمایه لرستان

حسین گودرزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رابطه با آخرین وضعیت صنعت خمیرمایه لرستان اظهار داشت: این صنعت نیز به عنوان یکی از صنایع مهم و راکد شهرستان دورود است که علی‌رغم آمادگی کامل برای تولید حدود 13 سال متوقف‌ شده که خوشبختانه تابستان امسال مجدد تجهیز و با ظرفیت کامل در دهه فجر افتتاح شد.

نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس عنوان کرد: کارخانه خمیرمایه لرستان با تسهیلاتی که دریافت می‌کند و ظرفیت تولید این کارخانه با فازهای توسعه‌ای که دارد به 7 هزار تن افزایش خواهد یافت و می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد.

تحقق مصوبه سفر رئیس جمهور به لرستان؛ تزریق 972 میلیارد تومان اعتبار برای ادامه ساخت 3 بیمارستان مهمتحقق مهم‌ترین مصوبه سفر رئیس جمهور به استان لرستان/‌ آغاز عملیات اجرایی سد معشوره پس از 18 سال بلاتکلیفیگزارش| 13 اقدام راهبردی دولت سیزدهم در استان لرستان/ از احیای کارخانه‌های راکد تا تحولات محسوس در اقتصاد لرستان

 افزایش ظرفیت تولید کارخانه خمیرمایه

 بهروز شاکری نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه فرآیند بازسازی شرکت صنایع غذایی خمیرمایه  استان لرستان از 24 اردیبهشت امسال آغاز شده است اظهار داشت: این واحد به دلیل اینکه در گذشته در الگوی مصرف کشور سهیم نبود، تعطیل‌ شده بود که اکنون پس از 13 سال مجدد در مسیر احیا و بازسازی قرار گرفته و به چرخه تولید بازگشته است.

وی با بیان اینکه این کارخانه بنا دارد تا با ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم مؤثر سهم بسزایی را در تولید و اشتغال کشور ایفا کند افزود: اکنون 80 نفر در کارخانه خمیرمایه لرستان به صورت مستقیم اشتغال به‌کار دارند.

مدیرعامل شرکت صنایع غذایی خمیرمایه امید لرستان کاهش ظرفیت تولید را یکی از مهم‌ترین علل تعطیل شدن این کارخانه دانست و عنوان کرد: ظرفیت تولید 2 هزار و 500 تن پاسخگوی هزینه‌های این کارخانه نیست وهدفگذاری ما این است که بتوانیم در آینده نزدیک تولید کارخانه خمیرمایه دورود را به 7 هزار تن افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه افزایش ظرفیت تولید خمیرمایه امید لرستان ضروری است گفت: اگر ظرفیت تولید کارخانه خمیرمایه لرستان به 7 هزار تن نرسد، مجدد به همان وضعیتی که در این 13 سال داشته دچار خواهد شد و قطعاً با تعطیلی مجدد این کارخانه روبه‌رو می‌شویم.

شاکری با بیان اینکه کارخانه خمیرمایه لرستان در سال 1400 مجدد با سرمایه‌گذاری 50 میلیارد تومان وارد فاز عملیاتی و تولید شده، عنوان کرد: محصولی که این کارخانه در حال حاضر تولید می‌کند خمیرمایه نانوایی است.

واحدهای تولیدی راکد در لرستان به چرخه تولید برمی‌گردد

سیروس ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: موضوع رسیدگی به مشکلات پروژه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی روزانه به صورت جدی پیگیری و رصد می‌شود تا هیچ واحد تولیدی در استان لرستان تعطیل نشود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری با بیان اینکه واحدهای تولیدی راکد در استان لرستان به چرخه تولید برمی‌گردد افزود: هر واحد تولیدی که نیاز به کمک داشته باشد، به کمک آن باید بشتابیم در مرحله بعد سراغ واحدهای تولیدی‌ خواهیم رفت که می‌تواند با سرمایه‌گذاری اندک به چرخه تولید بازگردد.

 

انتهای پیام/647/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واحدهای تولیدی چرخه تولید استان لرستان دولت سیزدهم ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۷۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • تصویری از آلودگی کارخانه سیمان در دورود
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!
  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید